Can You Master This Shang Chi Quiz Answers

0
214
Can You Master This Shang Chi Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Can You Master This Shang Chi Quiz Answers

Do you want 100% correct Can You Master This Shang Chi Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Can You Master This Shang Chi Quiz which will hold a total of 25 questions? BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers

Q 1. WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN A MARVEL COMIC.

Option:-

  • 1965
  • 1973
  • 1977
  • 1985

Correct Answer: 1973

Q 2. WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?

Option:-

  • Master of Kung Fu
  • Master of Karate
  • King of Kung Fu
  • King of Karate

Correct Answer: Master of Kung Fu

Q 3. WHO WAS SHANG-CHI’S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?

Option:-

  • Donnie Yen
  • Jackie Chan
  • Jet Li
  • Bruce Lee

Correct Answer: Bruce Lee

Q 4. WHAT IS SHANG-CHI’S FATHER’S NAME?

Option:-

  • Captain Tao
  • Zheng Zu
  • Master Mandarin
  • Martin Li

Correct Answer: Zheng Zu

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

Q 5. WHERE WAS SHANG-CHI BORN?

Option:-

  • Guangdong, China
  • Zhejiang, China
  • Honan, China
  • Sichuan, China

Correct Answer: Honan, China

Q 6. ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?

Option:-

  • 5’4″
  • 5’6″
  • 5’8″
  • 5’10”

Correct Answer: 5’10”

Q 7. WHAT YEAR DID SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?

Option:-

  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016

Correct Answer: 2013

Q 8. WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?

Option:-

  • 2016
  • 2018
  • 2020
  • 2021

Correct Answer: 2020

Q 9. WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

Option:-

  • Jet Li
  • Simu Liu
  • Jackie Chan
  • Daniel Dae Kim

Correct Answer: Simu Liu

Q 10. WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

Option:-

  • Jon Favreau
  • Steven Spielberg
  • James Gunn
  • Destin Daniel Cretton

Correct Answer: Destin Daniel Cretton

Q 11. ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YING NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?

Option:-

  • Guardians of the Galaxy Vol. 2
  • Iron Man
  • The Incredible Hulk
  • The Avengers

Correct Answer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Q 12. MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

Option:-

  • Phase 4
  • Phase 3
  • Phase 2
  • Phase 1

Correct Answer: Phase 4

Q 13. WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI’S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?

Option:-

  • Brenda Song
  • Awkwafina
  • Lucy Liu
  • Gemma Chan

Correct Answer: Awkwafina

Q 14. WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?

Option:-

  • Shane
  • Shaun
  • Steve
  • Stan

Correct Answer: Shaun

Option:-

  • Spider-Man
  • Guardians of the Galaxy
  • Iron Man
  • The Avengers

Correct Answer: Iron Man

Q 16. THE FILM’S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?

Option:-

  • ESPN
  • CNN
  • FOX
  • TNT

Correct Answer: ESPN

Q 17. PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY?

Option:-

  • Dragon Boat Festival
  • Lunar New Year
  • Qingming Festival
  • Golden Week

Correct Answer: Lunar New Year

Q 18. WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?

Option:-

  • Bartenders
  • Accountants
  • Cashiers
  • Valets

Correct Answer: Valets

Q 19. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?

Option:-

  • In a bus
  • In an elevator
  • In a restaurant kitchen
  • In an alleyway

Correct Answer: In a bus

Q 20. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?

Option:-

  • Hong Kong
  • Taipei
  • Macau
  • Manila

Correct Answer: Macau

Q 21. YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVED BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON’S NAME?

Option:-

  • Great Creature
  • Great Protector
  • Golden Shield
  • All Powerful Savior

Correct Answer: Great Protector

Q 22. WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?

Option:-

  • Iceland
  • China
  • Japan
  • Australia

Correct Answer: Australia

Q 23. IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?

Option:-

  • Wolverine
  • Spider-Man
  • Black Widow
  • Captain America

Correct Answer: Black Widow

Q 24. IN THE COMICS, SHANG CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?

Option:-

  • Heroes for Hire
  • Fighters for the Future
  • Assassins Inc.
  • Dragon Demons

Correct Answer: Heroes for Hire

Q 25. IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?

Option:-

  • On a necklace
  • On fingers
  • On toes
  • On ears

Correct Answer: On fingers

Also Check: Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers